Autopelti-Hytöset Oy

Asiakaslähtöistä kolarikorjausta jo vuodesta 1958

Kyttäläntie 4 00390 HELSINKI autopelti.hytoset@co.inet.fi

Sijaisauto Helsingissä kolarikorjauksen ajaksi

Tiedämme hyvin, että auton joutuessa kolariin pitäisi korvaava ajokki saada alle mahdollisimman pian. Sen vuoksi tarjoammekin asiakkaillemme mahdollisuuden sijaisautopalveluun kolarikorjauksen ajaksi.  Kolarikorjaamomme toimii Helsingin Konalassa.

Sijaisautolla matkasi jatkuu keskeytyksettä

Miksi vuokrata autoa ulkopuoliselta tai siirtyä muihin liikennöintimuotoihin korjauksen ajaksi? Autopelti-Hytöset Oy tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua alusta loppuun saakka: pidämme huolen autostasi, tarvittavista paperitöistä – sekä myös kulkutarpeestasi.

Ota siis yhteyttä korjaamoomme heti kolarin satuttua, sillä meiltä saat kaikki tarvitsemasi työt ja palvelut kerralla, nopeasti ja kätevästi. Muistathan, että vakuutusyhtiöiden hyväksymänä korjaamona asiointi kanssamme on joka tilanteessa vaivatonta ja tehokasta.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Autopelti-Hytöset Oy
Kyttäläntie 4
00390 HELSINKI

Y-tunnus: 1752545-2
Puh: 0400-692225

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Autopelti-Hytöset Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.